Saturday, December 31, 2011

The Best of 2011 dari QarrJalil's Blog

Assalamualaikum.Selamat berhujung tahun. Hari ni dah 31/12/2011..aku rasa hari ni hari terakhir sebelum..THE END OF THE WORLD..MUAHAHAHHA..giler.. nonsense...merapu giler orang kapior ni.. ok back to the topic..so..this is entry special for 2011. apa yang aku nak ceritakan di sini adala review apa yang aku dah buat dalam blog aku yang kurang best ni..

1. Entry
Pada tahun ni, terdapat pengurangan entry berbanding tahun lepas. Tahun ni sebanyak 188 entry berbanding tahun lepas sebanyak 228. terdapat pengurangan lebih kurang 17.5%. Pengurangan ni mungkin disebabkan oleh ke'bz'ian aku.

2. Comment
Telah tercipta record dalam satu entry dimana, bilangan comment nye melebihi 2000-1900 comment. Iaitu di entry Wordless Wednesday #3 . Aku berjaya mendapat comment sebanyak 123 termasuk comment aku sendiri.

3. Follower
BIlangan follower dalam blog ni meningkat sebanyak 400. Bagi aku ni satu yang memberansangkan sebab semuanya hasil daripada hasil entry aku yang 'sesetengahnya' berjaya menarik perhatian pembaca-pembaca blog aku yang serba kekurangan ni. Target tahun depan? 1000 kot..insyaAllah

4. Kemerepekan dan keunikan ???


di atas ni merupakan hasil-hasil header entry yang berjaya aku buat. Nampak professional sikit kan..yang paling merepek atas sekali 2..merepek gila..apa yang aku dapat daripada hasil-hasil design diatas? mesti la ilmu mendsign..cantik x? haa..cantiik kan..(puji diri sendiri plak ).hahah

5. Entry terbaik sepanjang tahun 
Aku sebenarnya tak tahu, kenapa entry-entry ni berjaya mendapat pageview yang tertinggi. Antara nya .
1. Badrol Bakhtiar ---> Wigan 
2. Qarr Review : SAMSUNG GALAXY MINI
3.Tuto2 Bersama Qarr2 : Bagaimana Hendak Meletakkan Favicon dengan Pantas!
4. Maher Zain - Freedom
5. Blackhead ini membunuh! 

any comment ? Source : Blogger Stats

6. Kawan baik blogger sepanjang masa.
Kawan baik blogger. Ye..bagi aku bukan senang nak dapat kawan blogger.lagi-lagi yang otai-motai. dan kali ni aku dapat kawan yang banyak tolong aku dalam dunia berblogging ni..namanya HANS..jangan malu-malu hans..ko memang banyak tolong aku..i owe u man!


ok la..thats all..cukup-cukup la merapu tu qarr..pi study..exam dah dekat ni...


SHARE AND LIKE MY POST!